המלצה | רעיון להכנסת משתמשים חדשים ללא צורך בהמתנה
-
משתמשים חדשים נתקלים בהודעה הזו:

מה שמונע מהרבה להצטרף לפורום, מוסיף עול למנהלים ועוד בעיות.
מכיון שחלק מהמשתמשים [כנראה רובם] חברים כבר בפורומים אחרים מקובלים,הייתי ממליץ שמשתמש חדש שמעוניין בכך, יוכל לכתוב למנהל הפורום - 'שמי בפורום ... הוא ... ועוד דקה אני אכתוב שם בפורום ... / אצביע בעד ...' כך המנהל יוכל לוודא שזה אותו משתמש [כמובן יש להקפיד גם בפורום השני לא להספים, לכתוב רק דברים אמיתיים שבכל מקרה היית כותב], ואם שם יש למשתמש מוניטין מספיק, המנהל יכניס את המשתמש לכאן ללא צורך בהמתנה. המנהל ישתמש בשם המשתמש שם לצורך אימות בלבד ולא ישמר מידע על פרטי המשתמשים בפורומים אחרים. -
משתמשים חדשים נתקלים בהודעה הזו:

מה שמונע מהרבה להצטרף לפורום, מוסיף עול למנהלים ועוד בעיות.
מכיון שחלק מהמשתמשים [כנראה רובם] חברים כבר בפורומים אחרים מקובלים,הייתי ממליץ שמשתמש חדש שמעוניין בכך, יוכל לכתוב למנהל הפורום - 'שמי בפורום ... הוא ... ועוד דקה אני אכתוב שם בפורום ... / אצביע בעד ...' כך המנהל יוכל לוודא שזה אותו משתמש [כמובן יש להקפיד גם בפורום השני לא להספים, לכתוב רק דברים אמיתיים שבכל מקרה היית כותב], ואם שם יש למשתמש מוניטין מספיק, המנהל יכניס את המשתמש לכאן ללא צורך בהמתנה. המנהל ישתמש בשם המשתמש שם לצורך אימות בלבד ולא ישמר מידע על פרטי המשתמשים בפורומים אחרים.@גדעון זה כדי למנוע ספאם.
וזה עובר אחרי 2 מוניטין..
ככה שזה לא משהו שנשאר לנצח, ותוך שנייה זה עובר…הרעיון שהצעת הוא נחמד, אבל גם מכביד למנהלים/צוות פיקוח, וגם לא הכי חכם..
וגם יש מצב שזה ישתנה בעתיד..
כמו הרבה דברים פה..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות