להורדה | SmartiAI - סוכן AI מתקדם ל-Windows, גרסה V0.87.0, כ"ד אב תשפ"ו
-
@א.מ.ד. מודרני הכוונה ל- קווים מינימליים, בלי יותר מידי תוכן מכביד.
אתן לך דוגמה מרכבים - איך נראים הרכבים של היום?
קח את כל הטסלה, יונדאי ובעיקר ג'נסיס - הפנסים מורכבים מקויים נקיים, בלי יותר מידי תוכן ובלי להעמיס על העיניים.
אם תרצה אוכל לעזור לך בעניין הזה, יש לי הרבה תוכנות שבניתי (האמת על הרעיון הזה לא חשבתי וזה ממש שימושי). אז אוכל לעזור לך בקטע העיצובי נראלי מאוד. אם תרצה אוכל לשלוח לך צילומי מסך מתוכנות ברמה גבוהה שבניתי... כמובן, אינך חייב לקבל אותי לעבוד אצלך
האמת היא שמה שאתה מתאר - קווים נקיים, מעט אלמנטים וללא עומס - זה בדיוק הכיוון שאליו כיוונתי בממשק הנוכחי
לכן אני לא בטוח איפה אתה רואה כרגע משהו שנראה פחות מודרני. אם תוכל להצביע על אלמנטים ספציפיים ולתת דוגמה לאיך היית משנה אותם, אשמח בהחלט לשקול.
לדוגמא, מה היית משנה פה? מה לא מספיק מודרני ומינימליסטי לדעתך?

@א.מ.ד. התמונה הייתה רק לשם הדוגמא - מה מוגדר עיצוב נקי ותואם. אם באמת הייתי עושה ממשק של בינה מלאכותית ברור שהייתי עושה הרבה יותר נקי והרבה פחות עומס. התמונה הזו ספציפית מציגה תוכנה לניהול סלון פאות...
בכל מקרה עשה כדעתך, והמשך לשפר את סמארטי. הוא מאוד מועיל !! -
רק חייב לציין שאחרי הכול זה תוכנה ברמה פסיכית. כל הזמן אני מגלה שם דברים חדשים...
והאמת היא שאחרי שאני מגלה כמה דברים יש שם אני אוחז שהממשק בקושי משנה משהו.
כי יש תוכנות שכל הוואו זה הפן העיצובי, אבל כאן יש מספיק דברים אחרים להתלהב...
אז שאפו !רק חייב לציין שאחרי הכול זה תוכנה ברמה פסיכית. כל הזמן אני מגלה שם דברים חדשים...
והאמת היא שאחרי שאני מגלה כמה דברים יש שם אני אוחז שהממשק בקושי משנה משהו.
כי יש תוכנות שכל הוואו זה הפן העיצובי, אבל כאן יש מספיק דברים אחרים להתלהב...
אז שאפו !תודה רבה! אשמח אם תוכל לשתף ברעיונות לכלים ואוטומציות.
-
הוא יכול לכתוב קודים ברמה גבוהה ?
-
הוא יכול להתחבר אם יש לי מנוי פרו בג'ימיני, או שצריך שהמפתח יהיה גם בתשלום ?
-
@מוקד-המערכות לא, אין קשר בין ג'מיני באתר לבין ה-API של ג'מיני.
החריג היחיד הוא מי שיש לו מנוי של GPT, שיכול להשתמש בו בסמארטי דרך קודקס.@א.מ.ד. בקלוד קוד בחיבור לגיטהב גם כן?
-
א א.מ.ד. העביר נושא זה מ- ממשקי תכנות (APIs) וספריות פיתוח ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות