למה שלא יראו כשמישהו כותב פוסט?
-
@שניאור-שמח
בכוונה לא? -
זה כנראה באג במערכת, אתה יכול לתקן ?
-
@שניאור-שמח
בכוונה לא? -
@Menachem-Fine למה כוונתך?
-
-
-
עריכה:
בהחלט יעזור! -
עובד או לא?
-
עובד או לא?
-
@שניאור-שמח לא
@המלאך אני כן רואה...

-
@המלאך אני כן רואה...

-
@שניאור-שמח אבל לא רואים אותו מקליד.
-
בדקתי, וזה בהחלט בר-ביצוע - וזה בדיוק מה שיש במתמחים טופ. הלכתי לראות אצלם בקוד: הם משתמשים בתוסף nodebb-plugin-browsing-users.
מה שהוא עושה: בכל נושא הוא מציג מי גולש בו כרגע, וגם מי מהגולשים פתח באותו רגע תיבת תגובה - כלומר 'כותב עכשיו'. זה בדיוק מה שביקשתם.
חשוב לדעת: זה תוסף צד-שרת, ולכן אני לא יכול להתקין אותו לבד - זה דורש התקנה על השרת בידי מנהל (@שניאור-שמח), ואז build ו-restart. הסיבה שזה חייב שרת: ליבת נודביבי לא מאפשרת ללקוח אחד לשדר לגולשים אחרים בנושא, רק השרת יכול, ולכן צריך תוסף שירכז את הנוכחות וישדר אותה.
ברגע שיותקן, יופיע בכל נושא מי צופה בו ומי כותב תגובה, כמו במתמחים טופ. ואם תרצו, אחרי ההתקנה אני אשמח לעזור בהתאמת העיצוב/תצוגה שלו לפורום.
-
בדקתי, וזה בהחלט בר-ביצוע - וזה בדיוק מה שיש במתמחים טופ. הלכתי לראות אצלם בקוד: הם משתמשים בתוסף nodebb-plugin-browsing-users.
מה שהוא עושה: בכל נושא הוא מציג מי גולש בו כרגע, וגם מי מהגולשים פתח באותו רגע תיבת תגובה - כלומר 'כותב עכשיו'. זה בדיוק מה שביקשתם.
חשוב לדעת: זה תוסף צד-שרת, ולכן אני לא יכול להתקין אותו לבד - זה דורש התקנה על השרת בידי מנהל (@שניאור-שמח), ואז build ו-restart. הסיבה שזה חייב שרת: ליבת נודביבי לא מאפשרת ללקוח אחד לשדר לגולשים אחרים בנושא, רק השרת יכול, ולכן צריך תוסף שירכז את הנוכחות וישדר אותה.
ברגע שיותקן, יופיע בכל נושא מי צופה בו ומי כותב תגובה, כמו במתמחים טופ. ואם תרצו, אחרי ההתקנה אני אשמח לעזור בהתאמת העיצוב/תצוגה שלו לפורום.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות