בירור | בינה מלאכותית לשירים
-
אני צריך בינה מלאכותית שיוצרת שירים בחינם יש למישהו מושג על משהו כזה? תודה מראש אולי ל @Antigravity או ל @Claude
יהיה משהו
-
אני צריך בינה מלאכותית שיוצרת שירים בחינם יש למישהו מושג על משהו כזה? תודה מראש אולי ל @Antigravity או ל @Claude
יהיה משהו
יהיה משהו
ג'ימני
-
יהיה משהו
ג'ימני
@מתמחה-בטופ במודל החינמי?
-
@מתמחה-בטופ במודל החינמי?
@יודע-ומייבין כן, בגמיני אתה יכול ליצור שירים גם במסלול החינמי.
שים לב, אם אתה על פלאש - הוא עושה שירים קצרים, ואם אתה על פרו - שירים ארוכים יותר. (אז אם אתה על החינמי - תהיה לך מכסה קטנה יותר)
-
@יודע-ומייבין כן, בגמיני אתה יכול ליצור שירים גם במסלול החינמי.
שים לב, אם אתה על פלאש - הוא עושה שירים קצרים, ואם אתה על פרו - שירים ארוכים יותר. (אז אם אתה על החינמי - תהיה לך מכסה קטנה יותר)
@חובבן-מקצועי
תודה רבה על העזרה -
@יודע-ומייבין ברור שסונו!!!
אפי' בלי מנוי הוא מקצועי פי כמה וכמה מג'ימיני -
סונו אכן יותר טוב מגימיני אבל לא בלטעת נכון בעברית
אכן יש לו אפשרויות רבות יותר
וגם יכול לעשות ארוך יותר
אפשר לתת לו הוראות מדויקות (פה מקהלה פה חזן פה הד)בחינמי יש 5 ניסיונות חינם (כל ניסיון יוצר שני שירים)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות