דילוג לתוכן

המלצה | סיכום נושא בפורום | ידעתם שזה דבר מובנה?

הצעות ייעול ובאגים
12 6 97 6
  • רק עכשיו שמתי לב לכפתור הזה שקיים, וייתכן וגם אתם לא ידעתם על קיומו (לכן אני כותב פה את זה.)
    בכפתור כלי נושא יש אפשרות לעשות סכם נושא, בלי להתקין תוסף, בלי כלום, פשוט וקל..
    3426203a-81b4-44b6-9dc0-b9c59b03e685-image.jpeg
    2272056e-752b-4bef-837b-4c4fbafd3318-image.jpeg

אז למי שלא שם לב (אז שעכשיו ישים לב 😉 )

למי ששואל את עצמו למה זה יעיל? פשוט מאוד - מלא פעמים אתם נכנסים לנושא, ואתם לא מבינים כל כך מה הולך שם, אז במקום להתחיל לקרוא שעות, פשוט וקל - לוחצים על סיכום, וזהו..

חבל שהכפתור הזה לא קיים במתמחים טופ, וצריך בשביל זה להתקין תוספים ולהביא מפתח API..

• @חובבן-מקצועי האמת..בלי להעליב יש פה כל מיני דברים שגורמים לי לאהוב את העיצוב פה על פני מתמחים

• רק עכשיו שמתי לב לכפתור הזה שקיים, וייתכן וגם אתם לא ידעתם על קיומו (לכן אני כותב פה את זה.)

למי ששואל את עצמו למה זה יעיל? פשוט מאוד - מלא פעמים אתם נכנסים לנושא, ואתם לא מבינים כל כך מה הולך שם, אז במקום להתחיל לקרוא שעות, פשוט וקל - לוחצים על סיכום, וזהו..

חבל שהכפתור הזה לא קיים במתמחים טופ, וצריך בשביל זה להתקין תוספים ולהביא מפתח API..

@חובבן-מקצועי דווקא סמתי לב וזה נראה שלא הרבה שמו לב כי לא נראה לי שהשתמשו בזה בפורום כמעט ואולי בכלל

• @חובבן-מקצועי דווקא סמתי לב וזה נראה שלא הרבה שמו לב כי לא נראה לי שהשתמשו בזה בפורום כמעט ואולי בכלל

@א.ר כתב:

וזה נראה שלא הרבה שמו לב כי לא נראה לי שהשתמשו בזה בפורום כמעט ואולי בכלל

יותר נראה לי שלא הרבה שמו לב, בגלל שזה לא קיים במתמחים טופ.

• @א.ר כתב:

וזה נראה שלא הרבה שמו לב כי לא נראה לי שהשתמשו בזה בפורום כמעט ואולי בכלל

יותר נראה לי שלא הרבה שמו לב, בגלל שזה לא קיים במתמחים טופ.

@חובבן-מקצועי אבל אני שמתי לב אפילו שזה לא קיים במתמחים אז... או ש...

• @א.ר יש דרך תוסף חיצוני של המנהל היקר כמדומני אבל לא מובנה

• @א.ר יש דרך תוסף חיצוני של המנהל היקר כמדומני אבל לא מובנה

@Bugs-Bunny כתב:

@א.ר יש דרך תוסף חיצוני של המנהל היקר כמדומני אבל לא מובנה

אכן, סקריפט טמפרמונקי מומלץ מאוד, וכולל יותר אופציות..

@חובבן-מקצועי ממש לא קשה או מסובך

@חובבן-מקצועי כתב:

רק עכשיו שמתי לב לכפתור הזה שקיים, וייתכן וגם אתם לא ידעתם על קיומו (לכן אני כותב פה את זה.)

אם כל הכפתור של "כלי נושא" יש שם רק "סכם נושא" אז עדיף כבר להביא מראש את "סכם נושא" ולא שזה יפתח בתוך חלונית

• @חובבן-מקצועי כתב:

רק עכשיו שמתי לב לכפתור הזה שקיים, וייתכן וגם אתם לא ידעתם על קיומו (לכן אני כותב פה את זה.)

אם כל הכפתור של "כלי נושא" יש שם רק "סכם נושא" אז עדיף כבר להביא מראש את "סכם נושא" ולא שזה יפתח בתוך חלונית

@הללויה
    לא מדוייק. אם אתה הוא זה שפתח את הנושא יש לך שם עוד אפשרויות.

a73bca03-1c6f-400d-a2e0-987ec6eb2614-image.jpeg

ואם יש פחות מ5 פוסטים אז יותר אפשרויות:
    a7357b55-4f20-4279-8517-2c62363000ad-image.jpeg

• @הללויה
    לא מדוייק. אם אתה הוא זה שפתח את הנושא יש לך שם עוד אפשרויות.

a73bca03-1c6f-400d-a2e0-987ec6eb2614-image.jpeg

ואם יש פחות מ5 פוסטים אז יותר אפשרויות:
    a7357b55-4f20-4279-8517-2c62363000ad-image.jpeg

@חובבן-מקצועי כתב:

אם יש פחות מ5 פוסטים אז יותר אפשרויות:

HCUT

אז יש חמש אופציות כולל הזזת נושא פעמיים???
    @שניאור-שמח יתכן שזה באג או טעות?

• @חובבן-מקצועי כתב:

אם יש פחות מ5 פוסטים אז יותר אפשרויות:

HCUT

אז יש חמש אופציות כולל הזזת נושא פעמיים???
    @שניאור-שמח יתכן שזה באג או טעות?

@הלי זה טופל כבר אתמול

• @שניאור-שמח אוהבים אותך תותח👍 👍

קרא עוד