שאלה | בניית אתרים בAI
-
@משה את האתר הזה בניתי בקלוד קוד (חיבור לדפדפן בתוסף) פרו - בלי ידע כלל
אם כי זה לא ממש 'אתר' זה וורדפרס, אבל מן הסתם גם אתה לא מתכוון ליותר מזההדבר היחיד שחשוב באמת זה לחפש כמה שיותר חומר על מהי הדרך הנכונה והמתאימה ביותר למה שאתה צריך,
אחרת לא תוכל לשפוט את מה שהבינה תיצור - ויותר מזה, לא תדע מה לבקש ממנהאני קראתי כמה שרשורים במתמחים על בניית אתרים רק כדי לקבל מושגים, אחר כך ניהלתי שיחות ארוכות עם ג'יימיני וGPT כל אחד בנפרד (ועימתתי אותם אחד מול השני שיחפשו את האי דיוקים של השני) וחרי שהיה לי כיוון ברור הלכתי לקלוד שיצר לי את הכל
-
אגב בזויות אחרת - גם את זה (כולל הוידאו! והמוזיקה והכל) קלוד יצר כמשימה אחת מקצה לקצה
(עם כמה תיקונים זניחים אחר כך)(האתר מקשר לזה בלשונית 'על השכונה')
כל מה שנתתי לו היו כמה תמונות והוראות לעשות וידאו ב3 שפות על פוקוס נדלן לענין משקיעים בשכונה
הדף נחיתה היה שדרוג שלו -
@משה את האתר הזה בניתי בקלוד קוד (חיבור לדפדפן בתוסף) פרו - בלי ידע כלל
אם כי זה לא ממש 'אתר' זה וורדפרס, אבל מן הסתם גם אתה לא מתכוון ליותר מזההדבר היחיד שחשוב באמת זה לחפש כמה שיותר חומר על מהי הדרך הנכונה והמתאימה ביותר למה שאתה צריך,
אחרת לא תוכל לשפוט את מה שהבינה תיצור - ויותר מזה, לא תדע מה לבקש ממנהאני קראתי כמה שרשורים במתמחים על בניית אתרים רק כדי לקבל מושגים, אחר כך ניהלתי שיחות ארוכות עם ג'יימיני וGPT כל אחד בנפרד (ועימתתי אותם אחד מול השני שיחפשו את האי דיוקים של השני) וחרי שהיה לי כיוון ברור הלכתי לקלוד שיצר לי את הכל
-
@בני-הבוט תודה!
וואו האתר נראה מצויין.
אני צריך אתר שלא יהיה בו הרבה, רק הצגת והורדת כמה קבצי PDF, ואולי גם יהיה בו סרטון.
כמה זה יעלה לי להשתמש בקלוד קוד לזה?@בינארי-חכם תוכל לפרט יותר?
-
@משה מה שאתה צריך זה דף נחיתה, זה פשוט בהרבה
גם על כל השאלות איך ליצור תוכל להתייעץ עם כלי הAI השונים, אישית אני ממליץ לך על קלוד קוד/קודקס
הם יביאו לך את התוצאה הטובה ביותר -
אתה נראה לא מרוצה
אני חושב שאם אתה שם את זה באותה תיקייה בשרת אין סיבה שHTML פשוט לא יוכל למשוך את משם...
-
-
אני חושב שגם את זה אפשר לעשות בגמיני כנבה
רק צריך להגיד לו את השם של הקבצים מלכתחילה שהוא ידע לקרוא לזה...@בינארי-חכם מניסיון עדיף ללכת לגדולים יותר ולא לג'מיני.
צריך לזכור שג'מיני נכתב בכלל כמודל שפה והוסיפו לו יכולת צדדית של כתיבת ובניית קוד - מה שאומר שזה ממש גרוע אצלו.1. הוא נורא לא יסודי, והוא מסוגל פעם אחת פשוט להוריד חצי מהקוד. נניח תבקש להוסיף רקע סגול - פתאום תגלה שחצי מהכפתורים לא עובדים.
2. סתם כך בג'מיני פרו וקנבה עכשיו יש הרבה באגים רציניים
3. הוא לא מבין הוראות מידי ארוכות. הוא פשוט מציג שגיאה.המלצה שלי - לך לקלוד קוד או דברים כאלה. אני לדוגמא משתמש בLovable. (בחינם, חמש קרדיטים ליום)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות