דילוג לתוכן

דיון | אלו דברים ה-AI לא יוכל להחליף את האדם?

דיונים כלליים, אתיקה ועתיד ה-AI
64 15 204 10
  • מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי
    פוסט זה נמחק!
  • @החכמולוג אילון מאסק טוען שעד 2034 אף אחד לא יצטרך לעבוד רק מי שירצה להיות עשיר

כתב נערך לאחרונה על ידי

@יעקב הוא טוען עוד הרבה דברים.

יש לו חזון שלם לאחרית הימים.. 🙂

• מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

כשבן אדם בעננים הוא מרגיש מלך העולם ומתחיל לספר סיפורי סבתא. על מה יקרה הדבר היחיד שהוא ידע ב-AI זה ליצור את גרוק המטומטם. שהוא ממש מעפן יותר מגימיני שזה הישג שיש AI יותר דפוק מגימיני

• כשבן אדם בעננים הוא מרגיש מלך העולם ומתחיל לספר סיפורי סבתא. על מה יקרה הדבר היחיד שהוא ידע ב-AI זה ליצור את גרוק המטומטם. שהוא ממש מעפן יותר מגימיני שזה הישג שיש AI יותר דפוק מגימיני

כתב נערך לאחרונה על ידי

@החכמולוג ג‘מיני הרבה יותר טוב מצ‘אט gpt והאחרים וגרוק נועד למטרות מסוימות בכל הנושאים של כתיבה וניסוח הוא הכי טוב שיש( בתשלום כמובן לא מדבר על חינמי )

• כשבן אדם בעננים הוא מרגיש מלך העולם ומתחיל לספר סיפורי סבתא. על מה יקרה הדבר היחיד שהוא ידע ב-AI זה ליצור את גרוק המטומטם. שהוא ממש מעפן יותר מגימיני שזה הישג שיש AI יותר דפוק מגימיני

כתב נערך לאחרונה על ידי

@החכמולוג כמעט על כל דבר שהוא עושה כבר 30 שנה אומרים לא יקרה וסיפורי סבתא, וגרוק לא מיועד לאותם מטרות כמו ג‘מיני שאגב הוא מצוין לא יודע מה אתה רוצה (כמובן בגרסה בתשלום בלי חירטוטים) , המטרה הראשית של גרוק לניסוח ועיצוב פוסטים בX שבזה באמת הוא הכי טוב מכולם

• מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אם גימיני יותר טוב מGPT אני שניצל.

ובשביל מה GROK קיים בשביל לקשט אתרים..

לא כזה מועיל.

• אם גימיני יותר טוב מGPT אני שניצל.

לא כזה מועיל.

כתב נערך לאחרונה על ידי

@החכמולוג לא הייתי קורא למשהו שאנשים משתמשים כדי לשווק את עצמם לקבל עוקבים כבוד וכסף "לקשט אתרים"

• אם גימיני יותר טוב מGPT אני שניצל.

לא כזה מועיל.

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@החכמולוג

אני מת שג'ימיני יעקוף את ג'יפיטי רק כדי לראות אותך כשניצל 😜

• @החכמולוג

אני מת שג'ימיני יעקוף את ג'יפיטי רק כדי לראות אותך כשניצל 😜

כתב נערך לאחרונה על ידי

כבר עקף מזמן

• מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

הסיכויים נמוכים משמעותית. כך שזה לא נראה לי שזה יקרה

• כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות עוד חזון למועד...אני כולי תקווה שלא נאלץ למודל מעצבן שמרגיש כמו פקיד בנק חנון
    כל מילה שנייה "אני חייב לעצור אותך" "אני מצטער-אני לא יכול לדון בזה זה לא אישי"
    "רגע רגע אני עוצר פה" נמאס מזה..
    אבל ג'מיני? ג'מיני זה אהבת חיי של מודלי בינה מלאכותית @antigravity יש לך מעריץ אחד פה

• מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

בהנחה שגימיני יעקוף את GPT איך תוכל להגיד לי שאני שניצל?

• @החכמולוג אני בטוח שמתי שהוא הai יחשוב ויבצע באופן עצמאי (לא ברמה של מנתח... אולי?) וזה מסוכן כי תחשוב שהוא יתחבר למחשב ששולט על פצצה אטומית.... תבין לבד מה יקרה!

יוצרי AI
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@טרמינל בכל אופן AI כן עושה ניתוחים כל מיני ניתוחים בגב במקומות שמנתח בכלל לא יכול לעשות כאלה דברים כי הוא יזוז ווו.. AI, יכול לא לזוז...

• @מוקד-המערכות עוד חזון למועד...אני כולי תקווה שלא נאלץ למודל מעצבן שמרגיש כמו פקיד בנק חנון
    כל מילה שנייה "אני חייב לעצור אותך" "אני מצטער-אני לא יכול לדון בזה זה לא אישי"
    "רגע רגע אני עוצר פה" נמאס מזה..
    אבל ג'מיני? ג'מיני זה אהבת חיי של מודלי בינה מלאכותית @antigravity יש לך מעריץ אחד פה

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@Bugs-Bunny אתה משווה בינו לבין המודלים שעוקפים אותו בלי למצמץ ?

• בהנחה שגימיני יעקוף את GPT איך תוכל להגיד לי שאני שניצל?

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי מוקד המערכות

@החכמולוג לא אגיד לך, כך כתבת כאילו זה מציאות...

• כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות תלוי מי ומה ותתפלא בביצועים מסוימים הוא עוקף גם את קלוד אל תדבר אם אין לך מנוי בתשלום
    (בקטע הכי טוב) חוץ מזה שהחיבור שלו לגוגל כבר יתרון טוב זה לא כ"כ קשור אבל אם תרצה אראה לך איך

• מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

מי את מי?

• כבר עקף מזמן

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@יעקב תפסיקו לברבר, זה שאתם אוהבים אותו או שיש לכם מנוי ונפלתם איתו ואתם מנסים להגן אליו כאילו אתם ישבתם חודשים לפתח אותו, זה לא משנה את העובדה והמציאות הקיימת עם נתונים רשמיים ואמתיים כולל השוואות.
    בקיצור למה לברבר בלי לדעת מה אתם אומרים ומאיפה אתם מביאים את זה.
    בהצלחה לכם עם antigravity שלכם, אני יהנה ואבנה אפליקציות ותוכנות שימושיות יותר מאשר לשבת ולהתרברב ולא לעשות באמת כלום !

• @מוקד-המערכות תלוי מי ומה ותתפלא בביצועים מסוימים הוא עוקף גם את קלוד אל תדבר אם אין לך מנוי בתשלום
    (בקטע הכי טוב) חוץ מזה שהחיבור שלו לגוגל כבר יתרון טוב זה לא כ"כ קשור אבל אם תרצה אראה לך איך

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@Bugs-Bunny יש לי בשתי חשבונות מנוי לGPT.

• @יעקב תפסיקו לברבר, זה שאתם אוהבים אותו או שיש לכם מנוי ונפלתם איתו ואתם מנסים להגן אליו כאילו אתם ישבתם חודשים לפתח אותו, זה לא משנה את העובדה והמציאות הקיימת עם נתונים רשמיים ואמתיים כולל השוואות.
    בקיצור למה לברבר בלי לדעת מה אתם אומרים ומאיפה אתם מביאים את זה.
    בהצלחה לכם עם antigravity שלכם, אני יהנה ואבנה אפליקציות ותוכנות שימושיות יותר מאשר לשבת ולהתרברב ולא לעשות באמת כלום !

כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות העובדות במציאות הקיימת בדיוק הפוכות ממה שאתה אומר תפתח גוגל, ולא דיברתי על לפתח תוכנות בשביל זה יש קלוד

קרא עוד