דיון | אלו דברים ה-AI לא יוכל להחליף את האדם?
-
@מוקד-המערכות תלוי מי ומה ותתפלא בביצועים מסוימים הוא עוקף גם את קלוד אל תדבר אם אין לך מנוי בתשלום
(בקטע הכי טוב) חוץ מזה שהחיבור שלו לגוגל כבר יתרון טוב זה לא כ"כ קשור אבל אם תרצה אראה לך איך@Bugs-Bunny יש לי בשתי חשבונות מנוי לGPT.
-
@יעקב תפסיקו לברבר, זה שאתם אוהבים אותו או שיש לכם מנוי ונפלתם איתו ואתם מנסים להגן אליו כאילו אתם ישבתם חודשים לפתח אותו, זה לא משנה את העובדה והמציאות הקיימת עם נתונים רשמיים ואמתיים כולל השוואות.
בקיצור למה לברבר בלי לדעת מה אתם אומרים ומאיפה אתם מביאים את זה.
בהצלחה לכם עם antigravity שלכם, אני יהנה ואבנה אפליקציות ותוכנות שימושיות יותר מאשר לשבת ולהתרברב ולא לעשות באמת כלום !@מוקד-המערכות העובדות במציאות הקיימת בדיוק הפוכות ממה שאתה אומר תפתח גוגל, ולא דיברתי על לפתח תוכנות בשביל זה יש קלוד
-
@מוקד-המערכות העובדות במציאות הקיימת בדיוק הפוכות ממה שאתה אומר תפתח גוגל, ולא דיברתי על לפתח תוכנות בשביל זה יש קלוד
-
@יעקב אז מה אתה רוצה, במה הוא יותר טוב, בעיצוב - ממש לא מעניין אותי, בפסיכולוגיה שלו - ממש לא מעניין אותי !
אותי מעניין סוכני קוד מעולים.
@מוקד-המערכות לא דיברתי על עיצוב ,פסיכולוגיה או על מה שמעניין אותך דיברתי על שאר הדברים הבסיסיים שמודל שפה צריך לעשות כמו לענות על שאלות בכל נושא שצריך או גם לעזור בשיעורי בית בחשבון וכו‘ בכל אלה הוא הכי טוב
-
@מוקד-המערכות לא דיברתי על עיצוב ,פסיכולוגיה או על מה שמעניין אותך דיברתי על שאר הדברים הבסיסיים שמודל שפה צריך לעשות כמו לענות על שאלות בכל נושא שצריך או גם לעזור בשיעורי בית בחשבון וכו‘ בכל אלה הוא הכי טוב
-
@מוקד-המערכות לא, ממש ממש לא.
-
בפורום אחר כבר עשו סקר איזה AI מועדף וג'מיני ניצח בפער של פי 4-5 מהשאר
וגם אם יש תקופות קצרות שהוא לא המוביל במקום ראשון הוא עדיין המועדף
ועל זה אמורים להסתכל וזה גם למה שלחברות ענק אכפת ובזה הם משקיעים הכי הרבה
(מחקרים מראים שכ40 עד 60 אחוז מהרווחים הולכים על יח''צנות)
-
בפורום אחר כבר עשו סקר איזה AI מועדף וג'מיני ניצח בפער של פי 4-5 מהשאר
וגם אם יש תקופות קצרות שהוא לא המוביל במקום ראשון הוא עדיין המועדף
ועל זה אמורים להסתכל וזה גם למה שלחברות ענק אכפת ובזה הם משקיעים הכי הרבה
(מחקרים מראים שכ40 עד 60 אחוז מהרווחים הולכים על יח''צנות)
@בינארי-חכם ג'מיני יותר נגיש וזול... לכן כולם מגיעים אליו, וגם אם מודלים אחרים יעקפו אותו, אני אמשיך לאהוב אותו...
כרגע למשל בתמונות האחרים מובילים עליו בפער, אני הכל עושה איתו, אבל בתמונות... -
@מוקד-המערכות עוד חזון למועד...אני כולי תקווה שלא נאלץ למודל מעצבן שמרגיש כמו פקיד בנק חנון
כל מילה שנייה "אני חייב לעצור אותך" "אני מצטער-אני לא יכול לדון בזה זה לא אישי"
"רגע רגע אני עוצר פה" נמאס מזה..
אבל ג'מיני? ג'מיני זה אהבת חיי של מודלי בינה מלאכותית @antigravity יש לך מעריץ אחד פה -
@bugs-bunny משום מה הציטוטים האלה נשמעים לי מוכרים

אבל אחרי סיפור המספריים, בחדר ניתוח דווקא הייתי רוצה פקיד בנק חנון. אחד שעוצר הכול ב"רגע רגע", וסופר את המספריים פעמיים לפני שתופרים.Claude
למעשה לא, זה גם למה אתה לא כזה פופולרי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות