דילוג לתוכן

המלצה | קימפול קוד ל־APK ב־Lovable

עדכוני ai כלליים
21 6 176 5
  • חוקרי AI יוצרי AI
    כתב נערך לאחרונה על ידי בינה יתרה

למי שמפתח אפליקציות אנדרואיד, מעניין לדעת שכיום אפשר להפיק קובץ APK ישירות דרך Lovable בהוראה אחת פשוטה, בלי לעבור ידנית את שלב הבנייה.

היתרון הוא של־Lovable יש סביבת פיתוח ובנייה מלאה שמסוגלת לבצע את תהליך הקימפול וההפקה של האפליקציה.
    לעומת זאת פתרונות כמו ChatGPT, Gemini ואפילו Claude אינם מספקים את אותה יכולת, ולאחר כתיבת הקוד יש לעבור דרך Android Studio לצורך קימפול הקוד לAPK.
    בסופו של דבר, אפשר לעבור מרעיון או מקוד לאפליקציית APK מוכנה מתוך אותה סביבת עבודה, בהוראה אחת ובשניות !

(נ.ב. טיפ יעיל למשתמשי Lovable החינמיים - בכל פתיחת חשבון מקבלים 10 קרדיטים בחינם.
    וניתן לקבל אפילו 20 בפעם ראשונה, אם נכנסים על ידי הפניה מחשבון אחר.
    ולפעמים הוא אפילו נותן יותר (הגעתי פעם ל-35), אבל זה כבר אין לי מושג למה.)

• למי שמפתח אפליקציות אנדרואיד, מעניין לדעת שכיום אפשר להפיק קובץ APK ישירות דרך Lovable בהוראה אחת פשוטה, בלי לעבור ידנית את שלב הבנייה.

היתרון הוא של־Lovable יש סביבת פיתוח ובנייה מלאה שמסוגלת לבצע את תהליך הקימפול וההפקה של האפליקציה.
    לעומת זאת פתרונות כמו ChatGPT, Gemini ואפילו Claude אינם מספקים את אותה יכולת, ולאחר כתיבת הקוד יש לעבור דרך Android Studio לצורך קימפול הקוד לAPK.
    בסופו של דבר, אפשר לעבור מרעיון או מקוד לאפליקציית APK מוכנה מתוך אותה סביבת עבודה, בהוראה אחת ובשניות !

(נ.ב. טיפ יעיל למשתמשי Lovable החינמיים - בכל פתיחת חשבון מקבלים 10 קרדיטים בחינם.

כתב נערך לאחרונה על ידי

@בינה-יתרה כתב:

לעומת זאת פתרונות כמו ChatGPT, Gemini ואפילו Claude אינם מספקים את אותה יכולת,

גם לא קלוד קוד ואנטי גרוונטי
    דהיינו כשהם יכולים להוריד את כל הספריות הנדרשות למחשב?

• @בינה-יתרה כתב:

לעומת זאת פתרונות כמו ChatGPT, Gemini ואפילו Claude אינם מספקים את אותה יכולת,

גם לא קלוד קוד ואנטי גרוונטי
    דהיינו כשהם יכולים להוריד את כל הספריות הנדרשות למחשב?

כתב נערך לאחרונה על ידי kernel

@בינארי-חכם אני חושב שהכוונה היתה שקלוד וchat gpt (באתר) סביבת העבודה המקורית שלהם מגיעה רק עם פייתון וjava והם לא יכולים להוריד לעומת זאת Lovable מגיע עם gradle וsdk בסביבת העבודה שלו בשרת

@בינה-יתרה סליחה אם לא לזה התכוונת

עריכה:
    טעיתי הוא לא מגיע עם גראדל מותקן (ניסיתי בעצמו) בל הוא כן התקין אני אנסה לבנות איזה hello world לראות אם הוא באמת מוציא APK

• למי שמפתח אפליקציות אנדרואיד, מעניין לדעת שכיום אפשר להפיק קובץ APK ישירות דרך Lovable בהוראה אחת פשוטה, בלי לעבור ידנית את שלב הבנייה.

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@בינה-יתרה איך זה עובד?
    זה תוכנה ?
    אגב אפשר לקמפל בגיטהאב .

• @בינה-יתרה איך זה עובד?
    זה תוכנה ?
    אגב אפשר לקמפל בגיטהאב .

כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות זה אתר
    https://lovable.dev/dashboard
    ולקמפל בגיטהאב זה מעצבן כי כל פעם אתה צריך לעדכן את השAI שהיה שגיאה כאן הוא לא גומר את המשימה עד שזה מקומפל

• @מוקד-המערכות זה אתר
    https://lovable.dev/dashboard
    ולקמפל בגיטהאב זה מעצבן כי כל פעם אתה צריך לעדכן את השAI שהיה שגיאה כאן הוא לא גומר את המשימה עד שזה מקומפל

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@kernel איך זה עובד?
    אני מעלה קוד מקור, והוא מקמפל ?

• @kernel איך זה עובד?
    אני מעלה קוד מקור, והוא מקמפל ?

כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות מעלה קוד ואומר לו "תקים סביבת gradle ותביא לי APK מהקוד שהעליתי לך
    הוא אמור להביא לך

• @מוקד-המערכות מעלה קוד ואומר לו "תקים סביבת gradle ותביא לי APK מהקוד שהעליתי לך
    הוא אמור להביא לך

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@kernel וואו, תודה רבה.

• @kernel וואו, תודה רבה.

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@kernel א"א להוריד, כנראה נטפרי.

כתב נערך לאחרונה על ידי

@בינה-יתרה כתב:

במחילה, זוהי שטות.

• @בינה-יתרה כתב:

במחילה, זוהי שטות.

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מחנה-ידידים לגבי GPT אתה צודק.

• @מחנה-ידידים לגבי GPT אתה צודק.

כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות וגם לגבי claude

• מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מחנה-ידידים קלאוד לא יכול לקמפל !
    מנסיון.

• חוקרי AI יוצרי AI
    כתב נערך לאחרונה על ידי בינה יתרה

image.jpeg
    (ג'יפיטי)

image.jpeg
    (קלוד)

• image.jpeg
    (ג'יפיטי)

image.jpeg
    (קלוד)

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@בינה-יתרה ג'יפיטי יצר לי APK, (קודקס).

• @מחנה-ידידים קלאוד לא יכול לקמפל !
    מנסיון.

כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות יכול! מנסיון!

• מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מחנה-ידידים לי הוא אמר שהוא לא יכול.

• @מחנה-ידידים לי הוא אמר שהוא לא יכול.

כתב נערך לאחרונה על ידי
  • כתב נערך לאחרונה על ידי בינארי חכם

בתוכנה הם בטוח יכולים

השאלה היא באתר

ונראה לי שאם תחבר את הפרויקט לגיטהאב בקלוד קוד גם באתר הוא יוכל...

• בתוכנה הם בטוח יכולים

השאלה היא באתר

ונראה לי שאם תחבר את הפרויקט לגיטהאב בקלוד קוד גם באתר הוא יוכל...

כתב נערך לאחרונה על ידי kernel

@בינארי-חכם קלוד באתר בדרך כלל הוזה שהוא לא מחובר עיין כאן
    https://bina.top/topic/264/שיתוף-הplugins-של-chatgpt-לתכנת-בוויב-קודינג-מוחלט

קרא עוד

• המלצה | המשיב AI - כלי עזר ללומד

עדכוני ai כלליים
    2
    1
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    112 צפיות
    בני הבוטב
    @עומר 🖼️ תמונה
  • gpt 6 astra 🤤

חדשות ועדכונים
    23
    4 הצבעות
    23 פוסטים
    497 צפיות
    המלאךה
    @אלוף-בטכנולוגיה זה בדיוק מה שהסקריפט בא לעשות - למנוע תוכן מג׳ונרט.
  • המלצה | אתר letsai

עדכוני ai כלליים
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    69 צפיות
    אין תגובות
  • 2 הצבעות
    25 פוסטים
    426 צפיות
    mont blancM
    @Bugs-Bunny כתב: @mont-blanc ברוך בואך... תמיד שמח לחזור...
  • עדכונים בלבד לסקיל il

עדכוני ai כלליים
    7
    3 הצבעות
    7 פוסטים
    248 צפיות
    מ
    הפעם אני פותח בשאלה אליכם, ואחריה שלושה סקילים חדשים ושיפור בחיפוש באתר. מחפש רואי חשבון לשיחה הכיוון הבא הוא סוכני AI שנבנים לתפקיד מסוים, ולא כלי כללי שכל אחד צריך להתאים לעצמו. הראשון בתור הוא עולם ראיית החשבון. לפני שנקבע איך הוא נראה, אני רוצה לשמוע מאנשים שעושים את העבודה הזאת בפועל: רואי חשבון, מתמחים ועובדים במשרדי ראיית חשבון. שיחה של חצי שעה, אני שואל ואתם מספרים איך היום שלכם נראה ואיפה נשרף לכם הזמן. אין בה שום מכירה. אם זה אתם או מישהו שאתם מכירים, השיבו למייל הזה ואחזור אליכם לתיאום. איור של ספר הנהלת חשבונות וערימת חשבוניות על שולחן, לצד פאנל של עוזר דיגיטלי לכתוב לי ישירות השכנים רוצים פינוי בינוי, ואתם לא בטוחים רוב מה שמסתובב ברשת על התחדשות עירונית פשוט לא מדויק, ובעיקר האחוזים: כמה בעלי דירות צריכים להסכים, ומתי סירוב של שכן נחשב סירוב לא סביר שאפשר לתבוע עליו. הסקיל עושה סדר בין שני המסלולים, פינוי בינוי ומסלול החיזוק, מסביר את הרוב הדרוש בכל אחד ואיך הוא משתנה לפי סוג העבודה, מונה את שבע העילות שבגללן החוק רואה סירוב כסביר, ומראה מה החוק מחייב שיופיע בעסקה עצמה כדי שתדעו מה לחפש. הוא גם מפנה לממונה על פניות דיירים, שבודק בחינם תלונות על לחץ לחתום. הסקיל אינו ייעוץ משפטי ואינו קורא את ההסכם שלכם. לפני שחותמים על משהו, ולפני שמגישים משהו למפקח, לבית המשפט או לממונה, פנו לעורך דין מטעמכם. איור של בניין מגורים ישן עם קווי מתאר של בניין חדש וגבוה יותר מאחוריו, וערימת מסמכים לחתימה למדריך לבעלי דירות ההודעה הזאת מהבנק, או שמישהו מתחזה הסקיל הזה בודק הודעה, קישור, מייל או שיחת טלפון ואומר מה לעשות עכשיו, כולל במקרה שהכסף כבר יצא. הוא מכסה התחזות לבנקים, לביטוח לאומי, לרשות המסים ולדואר ישראל, השתלטות על מספר הטלפון, ואת הגל החדש של שיבוט קול וזיופי וידאו. שני דברים שכדאי לדעת גם אם לא תתקינו כלום: חוק כרטיסי חיוב כבר לא בתוקף, וההשבה היום היא תוך שמונה ימי עסקים ולא שלושים, ולבנקים יש קו הונאות אנושי שפועל מסביב לשעון, כולל שבת, עם קדימות בתור מגיל 70. מתאים גם למי שמלווה הורה או סבתא. הוא לא יקבע שהודעה מסוימת בטוחה, והוא אינו ייעוץ משפטי. איור של מסך טלפון עם הודעה נכנסת, זכוכית מגדלת לצידו וסימן אזהרה לסקיל זיהוי ההונאות ולעצמאים שעובדים מול לקוחות יש עכשיו ערכה בשם Rail Kit, ארבעה סקילים שמלווים אתכם סביב שיחות עם לקוחות, עם תיקייה אחת לכל לקוח. אחרי שיחה היא הופכת את התמליל למסמך לביקורת, הודעת סיכום קצרה שאפשר להעתיק לצ'אט, והיקף עבודה שהמחיר בו נשאר ריק עד שאתם סוגרים אותו. לפני שיחה היא מכינה דף עם מה שסוכם, מה פתוח, ומה להגיד כשלוחצים על מחיר או על לוח זמנים. הכול טיוטות בלבד, ושום דבר לא נשלח ולא נכתב לשום מערכת חיצונית בלי שאתם מאשרים. לסקיל ניהול השיחות החיפוש באתר מבין עכשיו גם טעויות החיפוש באתר קיבל כמה שיפורים שהיו מתבקשים. הוא מזהה כתיב עברי בכל מיני צורות, מתקן כשמקלידים בעברית על מקלדת אנגלית (או להפך), ומחזיר תוצאות גם כששואלים בכמה מילים ולא במילה אחת. בנוסף, הרשימה שנפתחת בזמן ההקלדה כוללת עכשיו גם שרתי MCP, חבילות וכלים, ולא רק סקילים. לנסות את החיפוש