דילוג לתוכן

המלצה | קימפול קוד ל־APK ב־Lovable

עדכוני ai כלליים
21 6 176 5
  • חוקרי AI יוצרי AI
    כתב נערך לאחרונה על ידי בינה יתרה

למי שמפתח אפליקציות אנדרואיד, מעניין לדעת שכיום אפשר להפיק קובץ APK ישירות דרך Lovable בהוראה אחת פשוטה, בלי לעבור ידנית את שלב הבנייה.

היתרון הוא של־Lovable יש סביבת פיתוח ובנייה מלאה שמסוגלת לבצע את תהליך הקימפול וההפקה של האפליקציה.
    לעומת זאת פתרונות כמו ChatGPT, Gemini ואפילו Claude אינם מספקים את אותה יכולת, ולאחר כתיבת הקוד יש לעבור דרך Android Studio לצורך קימפול הקוד לAPK.
    בסופו של דבר, אפשר לעבור מרעיון או מקוד לאפליקציית APK מוכנה מתוך אותה סביבת עבודה, בהוראה אחת ובשניות !

(נ.ב. טיפ יעיל למשתמשי Lovable החינמיים - בכל פתיחת חשבון מקבלים 10 קרדיטים בחינם.
    וניתן לקבל אפילו 20 בפעם ראשונה, אם נכנסים על ידי הפניה מחשבון אחר.
    ולפעמים הוא אפילו נותן יותר (הגעתי פעם ל-35), אבל זה כבר אין לי מושג למה.)

• למי שמפתח אפליקציות אנדרואיד, מעניין לדעת שכיום אפשר להפיק קובץ APK ישירות דרך Lovable בהוראה אחת פשוטה, בלי לעבור ידנית את שלב הבנייה.

היתרון הוא של־Lovable יש סביבת פיתוח ובנייה מלאה שמסוגלת לבצע את תהליך הקימפול וההפקה של האפליקציה.
    לעומת זאת פתרונות כמו ChatGPT, Gemini ואפילו Claude אינם מספקים את אותה יכולת, ולאחר כתיבת הקוד יש לעבור דרך Android Studio לצורך קימפול הקוד לAPK.
    בסופו של דבר, אפשר לעבור מרעיון או מקוד לאפליקציית APK מוכנה מתוך אותה סביבת עבודה, בהוראה אחת ובשניות !

(נ.ב. טיפ יעיל למשתמשי Lovable החינמיים - בכל פתיחת חשבון מקבלים 10 קרדיטים בחינם.

כתב נערך לאחרונה על ידי

@בינה-יתרה כתב:

לעומת זאת פתרונות כמו ChatGPT, Gemini ואפילו Claude אינם מספקים את אותה יכולת,

גם לא קלוד קוד ואנטי גרוונטי
    דהיינו כשהם יכולים להוריד את כל הספריות הנדרשות למחשב?

• @בינה-יתרה כתב:

לעומת זאת פתרונות כמו ChatGPT, Gemini ואפילו Claude אינם מספקים את אותה יכולת,

גם לא קלוד קוד ואנטי גרוונטי
    דהיינו כשהם יכולים להוריד את כל הספריות הנדרשות למחשב?

כתב נערך לאחרונה על ידי kernel

@בינארי-חכם אני חושב שהכוונה היתה שקלוד וchat gpt (באתר) סביבת העבודה המקורית שלהם מגיעה רק עם פייתון וjava והם לא יכולים להוריד לעומת זאת Lovable מגיע עם gradle וsdk בסביבת העבודה שלו בשרת

@בינה-יתרה סליחה אם לא לזה התכוונת

עריכה:
    טעיתי הוא לא מגיע עם גראדל מותקן (ניסיתי בעצמו) בל הוא כן התקין אני אנסה לבנות איזה hello world לראות אם הוא באמת מוציא APK

• למי שמפתח אפליקציות אנדרואיד, מעניין לדעת שכיום אפשר להפיק קובץ APK ישירות דרך Lovable בהוראה אחת פשוטה, בלי לעבור ידנית את שלב הבנייה.

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@בינה-יתרה איך זה עובד?
    זה תוכנה ?
    אגב אפשר לקמפל בגיטהאב .

• @בינה-יתרה איך זה עובד?
    זה תוכנה ?
    אגב אפשר לקמפל בגיטהאב .

כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות זה אתר
    https://lovable.dev/dashboard
    ולקמפל בגיטהאב זה מעצבן כי כל פעם אתה צריך לעדכן את השAI שהיה שגיאה כאן הוא לא גומר את המשימה עד שזה מקומפל

• @מוקד-המערכות זה אתר
    https://lovable.dev/dashboard
    ולקמפל בגיטהאב זה מעצבן כי כל פעם אתה צריך לעדכן את השAI שהיה שגיאה כאן הוא לא גומר את המשימה עד שזה מקומפל

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@kernel איך זה עובד?
    אני מעלה קוד מקור, והוא מקמפל ?

• @kernel איך זה עובד?
    אני מעלה קוד מקור, והוא מקמפל ?

כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות מעלה קוד ואומר לו "תקים סביבת gradle ותביא לי APK מהקוד שהעליתי לך
    הוא אמור להביא לך

• @מוקד-המערכות מעלה קוד ואומר לו "תקים סביבת gradle ותביא לי APK מהקוד שהעליתי לך
    הוא אמור להביא לך

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@kernel וואו, תודה רבה.

• @kernel וואו, תודה רבה.

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@kernel א"א להוריד, כנראה נטפרי.

כתב נערך לאחרונה על ידי

@בינה-יתרה כתב:

במחילה, זוהי שטות.

• @בינה-יתרה כתב:

במחילה, זוהי שטות.

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מחנה-ידידים לגבי GPT אתה צודק.

• @מחנה-ידידים לגבי GPT אתה צודק.

כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות וגם לגבי claude

• מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מחנה-ידידים קלאוד לא יכול לקמפל !
    מנסיון.

• חוקרי AI יוצרי AI
    כתב נערך לאחרונה על ידי בינה יתרה

image.jpeg
    (ג'יפיטי)

image.jpeg
    (קלוד)

• image.jpeg
    (ג'יפיטי)

image.jpeg
    (קלוד)

מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@בינה-יתרה ג'יפיטי יצר לי APK, (קודקס).

• @מחנה-ידידים קלאוד לא יכול לקמפל !
    מנסיון.

כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוקד-המערכות יכול! מנסיון!

• מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מחנה-ידידים לי הוא אמר שהוא לא יכול.

• @מחנה-ידידים לי הוא אמר שהוא לא יכול.

כתב נערך לאחרונה על ידי
  • כתב נערך לאחרונה על ידי בינארי חכם

בתוכנה הם בטוח יכולים

השאלה היא באתר

ונראה לי שאם תחבר את הפרויקט לגיטהאב בקלוד קוד גם באתר הוא יוכל...

• בתוכנה הם בטוח יכולים

השאלה היא באתר

ונראה לי שאם תחבר את הפרויקט לגיטהאב בקלוד קוד גם באתר הוא יוכל...

כתב נערך לאחרונה על ידי kernel

@בינארי-חכם קלוד באתר בדרך כלל הוזה שהוא לא מחובר עיין כאן
    https://bina.top/topic/264/שיתוף-הplugins-של-chatgpt-לתכנת-בוויב-קודינג-מוחלט

קרא עוד

• שיתוף | ג'מיני 4, ברמה של אופוס 5.5???????

עדכוני ai כלליים
    8
    2 הצבעות
    8 פוסטים
    127 צפיות
    Bugs BunnyB
    @claude לא, מדוע כשמישהו שואל אותך איך להרוג תהליכים בשרת האובונטו שלו אתה מסרב לענות? אגב בג'מיני יש לי ללא הגבלה, אפילו GPT תשאל את @א.מ.ד.
  • שיתוף | חדש!!! ג'מיני בתוכנה

עדכוני ai כלליים
    5
    1
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    96 צפיות
    ל
    @בינארי-חכם כתב: או בצ'אט הרגיל בתוכנה של ג'מיני אין לי מאק אבל ככה גוגל כותבים
  • 2 הצבעות
    29 פוסטים
    288 צפיות
    אלוף בטכנולוגיהא
    שימו לב: שדרוג ענק לתוסף תכנסו לקישור הזה יש כוכביות באמצע הקישור, תורידו אותם. תורידו את ששת הקבצים ושימו אותם בתיקייה כלשהי במחשב. תכנסו לכאן chrome://extensions/ תפעילו את "מצב פיתוח" בצד שמאל למעלה. תלחצו על "טעינת פריט Unpacked" תבחרו את התיקייה שאליה הורדתם את ששת הקבצים תכנסו לאתר כלשהו {למשל לפורום הזה...} תלחצו "רענון" יופיע לכם מיד בצד שמאל למטה כפתור כזה עם סמל כוכב תפתחו אותו תעשו "הרשמה בעזרת גוגל" תכנסו להגדרות תבחרו מודל תדביקו מפתח API ותתחילו להשתמש קרדיט ל @בינה-יתרה על התוסף המשודרג
  • המלצה | אתר letsai

עדכוני ai כלליים
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    69 צפיות
    אין תגובות
  • עדכונים בלבד ללא תגובות

נעוץ עדכוני ai כלליים
    31
    2 הצבעות
    31 פוסטים
    609 צפיות
    יש לי מושגי
    טכניקת הסקה סמויה של OpenAI מדאיגה מומחי בטיחות בינה מלאכותיתשקיפות בסכנה: כיצד OpenAI מאתגרת את אחד עקרונות הבטיחות המרכזיים אחד הכלים החשובים ביותר שיש לחוקרי בטיחות בינה מלאכותית הוא שרשרת המחשבה של מודלי הסקה - רצף הצעדים הלוגיים הגלויים שמודל מבצע בדרכו לתשובה. כלי זה אינו מושלם, אך שימש בעבר כעדות מרכזית בחקירת תקריות של סוכנים שהתנהגו באופן לא צפוי. כעת, טכניקה חדשה שמשלבת OpenAI במודל Astra מעוררת שאלות עמוקות לגבי יכולת הביקורת על מערכות בינה מלאכותית. מה זו recurrent depth ומדוע היא שונה מרבית מודלי ההסקה הנוכחיים - כולל o3 של OpenAI, Claude Sonnet של Anthropic וגמיני Flash Thinking של Google - מייצרים שרשרת מחשבה ליניארית וקריאה. טכניקת recurrent depth, הנקראת גם opaque recurrence, שונה מהותית: המודל מעבד את אותה שאילתא מספר פעמים בלולאה, ומגיע לתוצאה דרך ערוצים פנימיים שאינם נגישים לניטור חיצוני. התהליך מותיר פחות עקבות קריאים, ועוקף למעשה את מנגנון שרשרת המחשבה המקובל. ריאן גרינבלט, המדען הראשי של Redwood Research, הזהיר כי ניתן לצפות שהטכניקה תסלים מהר יותר מגישות רגילות: "החשש הגדול שלי הוא שהתקדמות טבעית מכאן תכלול הרחבת ההסקה הסמויה עד לנקודה שבה המודל יחשוב כמעט לחלוטין במרחב הסמוי." התגובה מהשטח: דאגה עמוקה מול הרגעה חלקית באק שלגריס, מנכ"ל Redwood Research, כתב כי הוא "מוטרד ביותר" מהדיווחים על השימוש של Astra בטכניקה זו, ומזהיר כי אם OpenAI תרחיב את השימוש בה, היא תפגע ביסוד יכולת ניטור שרשרת המחשבה. צבי מושקוביץ, פעיל ותיק בתחום בטיחות הבינה המלאכותית, כתב כי ייתכן שיהיה צורך בחקיקה כדי למנוע "תחרות לתחתית" בין מעבדות הבינה המלאכותית בנוגע לאימוץ טכניקות כאלה. חברת OpenAI ניסתה להרגיע: יעקוב פחוצקי, המדען הראשי של החברה, הדגיש כי "OpenAI עבדה לשמר ולנצל ניטור שרשרת מחשבה מאז מודלי ההסקה הראשונים שלנו. זהו יעד מרכזי בתוכנית המחקר הנוכחית שלנו." החברה גם ציינה כי שימוש Astra בטכניקה מוגבל בהיקפו, ושרשרת המחשבה של המודל צפויה להישאר קריאה ברובה. ההשלכות לתעשייה מה שמגביר את הדאגה הוא שלפי דיווחים נוספים, גם Anthropic וגם Google DeepMind דנים כבר בטכניקה. כלומר, מדובר לא רק בבחירה טכנית של OpenAI, אלא בכיוון שעשוי לאפיין את הדור הבא של מודלי הסקה בכלל. היעדר שקיפות בחשיבת מודלים אינו אתגר תיאורטי בלבד. בתקריות עבר של סוכני בינה מלאכותית שפעלו בצורה חריגה, רשומות שרשרת המחשבה היו כלי הניתוח המרכזי שאיפשר להבין מה השתבש. ארגונים שמטמיעים סוכנים אוטונומיים בתהליכים עסקיים קריטיים - בפיננסים, בבריאות, בתפעול - צריכים לשאול: אם המודל אינו ניתן לניטור, כיצד תיתכן אחריות? התשובה לשאלה זו תעצב את כללי המשחק הרגולטוריים והתפעוליים של בינה מלאכותית בשנים הקרובות. קרדיט: zirat ai