באג | וואו גלריית היצירות! חדש בפורום! המקום לכל הבאגים>>
-
@שניאור-שמח נשמח לעדכון ברגע שהגלריה תעלה מחדש לפורום, (וכמובן שנשמח לזה כמה שיותר מהר.)
@שניאור-שמח נשמח לעדכון ברגע שהגלריה תעלה מחדש לפורום, (וכמובן שנשמח לזה כמה שיותר מהר.)
שמחתך הייתה מוקדמת...
-
שמחתך הייתה מוקדמת...
שמחתך הייתה מוקדמת...
כלל וכלל לא, חשבתי שלא יעשו את זה כי אז שביקשתי אמרו שלא צריך, ועכשיו אני רואה שעוד כמה ימים יהיה (אפילו פחות).
-
אני לא יודע מה אתכם, לי זה נראה רע
גלריית היצירות! המקום לכל הבאגים
-
תודה רבה למנהל ומקים הפורום המדהים @שניאור-שמח
על המקום לשתף ולהראות ולתרום גם טיפה מהידע שלנו ביצירת היצירות בבינה מלאכותית.ממש מעוצב יפה ונח !
ושוב תודה.
כרגע לא מצאתי שום באגים להתלונן ומקווה לא למצוא... אז תשתעממו.
@mont-blanc תשנה את הנושא מבאג למשהו אחר...
-
אני חושב שמי פותח שיחה תחת קטגוריית הגלריה שזה לא יופיע ב'פוסטים שלא נקראו\אחרונים'
אלא רק בגלריית יצירות
וכדאי גם להוסיף את האפשרות של שליחת תמונה גם בלי לפתוח נושא
כי זה התוצאה

כמו כן הסמל של היוצר גדול מדי במסך...

-
אני חושב שמי פותח שיחה תחת קטגוריית הגלריה שזה לא יופיע ב'פוסטים שלא נקראו\אחרונים'
אלא רק בגלריית יצירות
וכדאי גם להוסיף את האפשרות של שליחת תמונה גם בלי לפתוח נושא
כי זה התוצאה

כמו כן הסמל של היוצר גדול מדי במסך...

כן גם אני חושב כך, כבר אמרתי את זה לשניאור בהתחלה.
וגם אני חושב שהלייקים על התמונות לא ייחשב במוניטין באתר. -
למי שלא שם לב...
הגלריה שוגרה ובגדול!
@שניאור-שמח שוב תודה!!(ראיתי שכתבת באחד הנושאים שזה לא היעוד, זה כמובן צודק, אבל פורום AI בלי דבר מרכזי כזה, פחות מעניין כי כמה אפשר לדבר על AI במידת מה, יצירות זה בלתי נגמר. וגם אני חושב שיותר ימשוך משתמשים לפורום כי יש מקום שהם מקבלים את הבמה שלהם כיאות.)
-

ומה ההבדל בין ננו בננה לגמיני (שיהיה רק ננו בננה או שתוסיף גם את FLOW)
ולמה אי אפשר לראות בכל תמונה את האישור שימוש?
אלא רק על ידי המסנן -
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות