המלצה | gemini-cli סוכן AI הרץ בשורת פקודה חינמי ללא הגבלה
-
גוגל מציעים שירות של סוכן AI עם API של GEMINI
צריך להתקין node js על המחשב ואז להריץ בcmdnpm install -g @google/genaiצריך להכניס מפתח API ניתן גם לראות את השיחות הקודמות באמצעות הפקודה
gemini --resumeבגלל שהטקסט בעברית חוזר הפוך ממומלץ לבקש ממנו ליצור gemini.md שכתוב שם שכל תשובה הכוללת עברית תכתב בקובץ טקסט והקובץ ייפתח
-
גוגל מציעים שירות של סוכן AI עם API של GEMINI
צריך להתקין node js על המחשב ואז להריץ בcmdnpm install -g @google/genaiצריך להכניס מפתח API ניתן גם לראות את השיחות הקודמות באמצעות הפקודה
gemini --resumeבגלל שהטקסט בעברית חוזר הפוך ממומלץ לבקש ממנו ליצור gemini.md שכתוב שם שכל תשובה הכוללת עברית תכתב בקובץ טקסט והקובץ ייפתח
@kernel אתה בטוח שהדבקת את הפקודות הנכונות?
עד כמה שזכור לי הספרייה שכתבת היא הלקוח של גוגל לג'מיני לjs, לא קשור לג'מיני cli.
בנוסף עד כמה שידוע לי התוכנה הזו עברה כבר לבית הקברות של מוצרי גוגל לטובת אנטיגרויטי cli
בנוסף זה אף פעם לא היה ללא הגבלה.
-
עד כמה שזכור לי הספרייה שכתבת היא הלקוח של גוגל לג'מיני לjs, לא קשור לג'מיני cli.
בנוסף עד כמה שידוע לי התוכנה הזו עברה כבר לבית הקברות של מוצרי גוגל לטובת אנטיגרויטי cli
-
@ע-ה-דכו-ע לא יודע ככה התקנתי את זה ביום שישי ואני עובד איתו עד היום זה נכון שיש מגבלה על המודלים אבל אפשר להוריד באמצעות
/model לflash-lite3.1 וזה ללא הגבלה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות