דיון | גם אתם לא סובלים שהAI מעצב לכם את האתר בסגנון...AI?
-
גם אתם לא סובלים שהAI מעצב לכם את האתר בסגנון...AI?
למה AI בונה הכל עם:
אותם גרדיאנטים.
אותם כרטיסים עם פינות עגולות.
אותם אייקונים.
אותם כפתורים.
אותו Hero ענק עם משפט מפוצץ.
בקיצור: "אתר AI קלאסי"
???התשובה הפשוטה לזה היא בגלל שהAI לומד מדוגמאות קיימות, וכשאומרים לו סתם "תעצב לי אתר מודרני", הוא הולך לברירות המחדל הכי נפוצות.
את כל זה (כמעט) כולנו יודעים.
אבל תשתפו אותנו מה אתם עושים כדי להיפטר מזה ולהוציא מוצר באמת באיכות גבוהה.@בינה-מלאכותית
וואו, זה במאמת בעיה ממש גדולה, ולא רק שהוא מעצב באותו בגנון כל פעם, הוא גם מעצב את זה בצורה תינוקית ולא מודרנית כלל (גם כשמבקשים מודרני)
בעיקרון... הדרך הפשוטה להיפטר מזה זה להגיד לו מילת מפתח אמיתית ולא רק "עיצוב מודרני" או להביא לו אתר לדגומה שאתם רוצים שזה יהיה בסנון (כמובן להדגיש שלא יהיה אותו דבר, כי הטיפש...) -
@mont-blanc
גם כשאני מדביק לו עיצוב קיים שיקח את הסגנון זה עדיין לא זה...
תמיד בסוף אני מוצא את עצמי עובד ידנית בפיגמה... -
@mont-blanc
תמיד בסוף אני מוצא את עצמי עובד ידנית בפיגמה...גם כשאני מדביק לו עיצוב קיים שיקח את הסגנון זה עדיין לא זה...
באיזה בינה אתה משתמש?
-
באיזה בינה אתה משתמש?
@mont-blanc
כרגע קלוד קוד -
@mont-blanc
כרגע קלוד קוד@בינה-מלאכותית מוזר... כי הוא הכי נורמלי בדברים כאלה.
-
@בינה-מלאכותית מוזר... כי הוא הכי נורמלי בדברים כאלה.
@mont-blanc וגם הכי חוזר על עצמו
כשרואים מוצר של קלוד - אין ספק בד"כ שזה הוא ולא AI אחר... -
@בינה-מלאכותית
וואו, זה במאמת בעיה ממש גדולה, ולא רק שהוא מעצב באותו בגנון כל פעם, הוא גם מעצב את זה בצורה תינוקית ולא מודרנית כלל (גם כשמבקשים מודרני)
בעיקרון... הדרך הפשוטה להיפטר מזה זה להגיד לו מילת מפתח אמיתית ולא רק "עיצוב מודרני" או להביא לו אתר לדגומה שאתם רוצים שזה יהיה בסנון (כמובן להדגיש שלא יהיה אותו דבר, כי הטיפש...)@mont-blanc זו שיטה מעולה, בדוקה ומנוסה...
אני יצרתי אתר כמו יוטיוב, וביקשתי ממנו כמה פעמים, תעשה את זה בעיצוב מדוייק כמו יוטיוב, והתוצאה בעיני מעולה

ואגב, בפעמים הראשונות, הוא אפילו דחף את הלשוניות מנויים שורטס וכו' אפילו שהם לא עבדו, סתם לעיצוב.... -
@mont-blanc זו שיטה מעולה, בדוקה ומנוסה...
אני יצרתי אתר כמו יוטיוב, וביקשתי ממנו כמה פעמים, תעשה את זה בעיצוב מדוייק כמו יוטיוב, והתוצאה בעיני מעולה

ואגב, בפעמים הראשונות, הוא אפילו דחף את הלשוניות מנויים שורטס וכו' אפילו שהם לא עבדו, סתם לעיצוב....@mont-blanc אני יצרתי אתר כמו יוטיוב, וביקשתי ממנו כמה פעמים, תעשה את זה בעיצוב מדוייק כמו יוטיוב, והתוצאה בעיני מעולה

זה בדיוק מה שאמרתי... לרוב כשמבקשים ממנו לעשות את זה בעיצוב של אתר אחר שמראים לו , הוא מקשיב.
-
@mont-blanc אני יצרתי אתר כמו יוטיוב, וביקשתי ממנו כמה פעמים, תעשה את זה בעיצוב מדוייק כמו יוטיוב, והתוצאה בעיני מעולה

זה בדיוק מה שאמרתי... לרוב כשמבקשים ממנו לעשות את זה בעיצוב של אתר אחר שמראים לו , הוא מקשיב.
@mont-blanc אכן, הסכמתי איתך וחיזקתי את דבריך...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות