דיון | רעיונות ליצירת סירטונים
-
יש סרטון שאני צריך ואין לי כוח לעבוד עליו אשמח שתיצור ותשלח לי ככה שנינו נרוויח...
אז ככה:מטוס או סוג של אוירון כזה טס בשכונה חרדית ורואים ברחובות הרבה סוכות ואז המטוס הנ"ל מאבד שליטה והכנף מתגרדת בקיר של בניין ומתנתקת מהמטוס ונופלת היישר על סכך של סוכה
( זה סרטון המחשה לילדים לדין של קורה על גבי סכך במסכת סוכה...)
והמטוס איכשהוא מצליח לעשות נחיתת חירום על הכביש שם
-
אם תרצה אני יכול לתת לך טקסט
הנה טקסט
סרטון קצר: "המבצע הגדול של אריאל"
אורך משוער: 30–45 שניות
סגנון: קומי, מצולם מזווית הראייה של התינוק (גוף ראשון) עם אה-קפלה דרמטית ברקע.
סצנה 1: זיהוי האיום
- חזותי: המצלמה זזה במהירות מזווית נמוכה (גובה הלול). רואים רגליים של אורחים בבגדים חגיגיים, מתיקות של סופגניות/בורקסים על השולחן, ומוהל שמכין את הציוד ברקע מטושטש.
- קריינות (קול של תינוק, רציני ודרמטי כמו בסרט אקשן):
"יום 8 למעקב. הסביבה נראית חגיגית, אבל האווירה מחשידה. כולם מחייכים יותר מדי. המוהל מתקרב. זה הזמן לפעול."
סצנה 2: ההימלטות
- חזותי: התינוק (בזחילה מהירה במיוחד או באפקט הילוך מהיר) זוחל מתחת לשולחנות. אורחים מנסים לתפוס אותו ומפספסים. סבתא אחת מפילה את הבורקס בתדהמה.
- אפקטים קוליים: מוזיקת משימה בלתי אפשרית מנוגנת על חלילית לא מכוונת.
- קריינות:
"פנייה שמאלה ליד דודה שולה! חמיקה מתחת לשולחן הקינוחים! הם מנסים לבלום אותי עם מוצץ – לא בבית ספרנו!"
סצנה 3: המכשול האחרון
- חזותי: התינוק מגיע לדלת היציאה של האולם. הדלת סגורה. הוא מסתובב לאחור ורואה את האבא מתקרב עם ידיים מושטות וחיוך נבוך.
- קריינות:
"הדלת נעולה. המטרה נחשפה. אבא סוגר עליי. אין ברירה, עוברים לתכנית ב'."
סצנה 4: הסיום
- חזותי: התינוק עושה פרצוף חמוד במיוחד, מחייך ללא שיניים ומתוחזק בזרועות של אבא.
- טקסט על המסך: "בסוף הוא נשאר. אבל היין היה שווה את זה."
- סאונד: בכי קצרצר של שנייה, ומיד שקט ומוזיקת חגיגה alegre.
-
הנה טקסט
סרטון קצר: "המבצע הגדול של אריאל"
אורך משוער: 30–45 שניות
סגנון: קומי, מצולם מזווית הראייה של התינוק (גוף ראשון) עם אה-קפלה דרמטית ברקע.
סצנה 1: זיהוי האיום
- חזותי: המצלמה זזה במהירות מזווית נמוכה (גובה הלול). רואים רגליים של אורחים בבגדים חגיגיים, מתיקות של סופגניות/בורקסים על השולחן, ומוהל שמכין את הציוד ברקע מטושטש.
- קריינות (קול של תינוק, רציני ודרמטי כמו בסרט אקשן):
"יום 8 למעקב. הסביבה נראית חגיגית, אבל האווירה מחשידה. כולם מחייכים יותר מדי. המוהל מתקרב. זה הזמן לפעול."
סצנה 2: ההימלטות
- חזותי: התינוק (בזחילה מהירה במיוחד או באפקט הילוך מהיר) זוחל מתחת לשולחנות. אורחים מנסים לתפוס אותו ומפספסים. סבתא אחת מפילה את הבורקס בתדהמה.
- אפקטים קוליים: מוזיקת משימה בלתי אפשרית מנוגנת על חלילית לא מכוונת.
- קריינות:
"פנייה שמאלה ליד דודה שולה! חמיקה מתחת לשולחן הקינוחים! הם מנסים לבלום אותי עם מוצץ – לא בבית ספרנו!"
סצנה 3: המכשול האחרון
- חזותי: התינוק מגיע לדלת היציאה של האולם. הדלת סגורה. הוא מסתובב לאחור ורואה את האבא מתקרב עם ידיים מושטות וחיוך נבוך.
- קריינות:
"הדלת נעולה. המטרה נחשפה. אבא סוגר עליי. אין ברירה, עוברים לתכנית ב'."
סצנה 4: הסיום
- חזותי: התינוק עושה פרצוף חמוד במיוחד, מחייך ללא שיניים ומתוחזק בזרועות של אבא.
- טקסט על המסך: "בסוף הוא נשאר. אבל היין היה שווה את זה."
- סאונד: בכי קצרצר של שנייה, ומיד שקט ומוזיקת חגיגה alegre.
@אלוף-בטכנולוגיה די מקורי יש לציין

-
מה @א.ר רוצה?
סתם פרוייקטים?
@אלוף-בטכנולוגיה יש לך מושג? -
יש סרטון שאני צריך ואין לי כוח לעבוד עליו אשמח שתיצור ותשלח לי ככה שנינו נרוויח...
אז ככה:מטוס או סוג של אוירון כזה טס בשכונה חרדית ורואים ברחובות הרבה סוכות ואז המטוס הנ"ל מאבד שליטה והכנף מתגרדת בקיר של בניין ומתנתקת מהמטוס ונופלת היישר על סכך של סוכה
( זה סרטון המחשה לילדים לדין של קורה על גבי סכך במסכת סוכה...)
והמטוס איכשהוא מצליח לעשות נחיתת חירום על הכביש שם
-
@Menachem-Fine הוא כותב שאין לו אפשרות ליצור כזה סרטון אני מנסה שוב
-
@Menachem-Fine הוא כותב שאין לו אפשרות ליצור כזה סרטון אני מנסה שוב
-
למה לא רואים כשמישהו מקליד?
זה בכוונה?
@שניאור-שמח -
זה בכוונה?
@שניאור-שמח -
זה בכוונה?
@שניאור-שמח@Menachem-Fine זה סתם סטיה מיותרת מהנושא
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות