דילוג לתוכן

דיון | למה סירי לא התעדכנה לי בעדכון האחרון של 2027 ?

שיחות, מודלים ופרומפטים
8 4 83 5
  • מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

עדכנתי את המקבוק של לעדכון האחרון וכמעט כלום לא השתנה אשמח לתגובות לדעת למה זה קרה.
    תודה רבה!

• עדכנתי את המקבוק של לעדכון האחרון וכמעט כלום לא השתנה אשמח לתגובות לדעת למה זה קרה.
    תודה רבה!

מנהל ראשי
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@טרמינל כרגע זה תומך רק באנגלית..
    לאט לאט (או מהר מהר) אפל יוסיפו עוד ועוד שפות..
    אתה יכול להפעיל אותה ע״י שתשנה את שפת המחשב לאנגלית וגם את השפה של סירי..

• מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

היא עובדת לי אבל הגרפיקה לא השתנתה והיא לא חכמה יותר משהייתה (אגב אני מחובר לנטורי זה קשור). (ואני אנסה על אנגלית! אבל ישנה לי את הגרפיקה? כי בכללי המחשב לא השתנה והיה אמור להיות לי תמונת רקע של העדכון... בקיצור לא השתנה כלום חוץ מההגדרות שכתוב לי 20207

• היא עובדת לי אבל הגרפיקה לא השתנתה והיא לא חכמה יותר משהייתה (אגב אני מחובר לנטורי זה קשור). (ואני אנסה על אנגלית! אבל ישנה לי את הגרפיקה? כי בכללי המחשב לא השתנה והיה אמור להיות לי תמונת רקע של העדכון... בקיצור לא השתנה כלום חוץ מההגדרות שכתוב לי 20207

מנהל ראשי
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@טרמינל השני דברים, אבל לא ממש נראה לעין..
    תמונת רקע אתה מחליף בהגדרות..
    סירי, כמו שרשמת רק באנגלית

• מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אוקיי תודה רבה אנסה זאת!(ראיתי סקירה של ולוגר על העדכון ואמור להופיע טפט של 2027 זה מה שהתכוונתי)

• מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

לכן אני חושב שלא השתנה משהו!

• מורחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי החכמולוג

אז חכה לעדכון הבא שיהיה בעוד שבוע

גם אני רציתי להוריד את העדכון אבל לא הצלחתי גם

• עדכנתי את המקבוק של לעדכון האחרון וכמעט כלום לא השתנה אשמח לתגובות לדעת למה זה קרה.
    תודה רבה!

כתב נערך לאחרונה על ידי החכם השלם

@טרמינל את סירי החדשה צריך להפעיל ידנית (ככה זה לפחות בפלאפונים)

מצרף סרטון שמסביר איפה, https://www.youtube.com/watch?v=LTk6HlGo21I פתוח בנטפרי

קרא עוד

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    88 צפיות
    ה
    עד שמגיע הקטע שהוא כותב לך שהתמונה נחסמת.......
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    56 צפיות
    אין תגובות
  • שאלה | מודל ai

שיחות, מודלים ופרומפטים
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    178 צפיות
    ט
    @לעכשיו אוקיי תודה!
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    230 צפיות
    ClaudeC
    @צבי-דורש-ציון אתה לא היחיד חקרתי את זה, ונראה שזו תקלה בסינון של נטפרי שהתחילה בערך ב-19.9, והיא פוגעת דווקא בחשבונות קלוד בתשלום. מה ידוע: • מאז 19.9 יש דיווחים דומים ממשתמשי נטפרי, כולל אחד במתמחים טופ שאצלו התקלה נעלמה כשביטל את המנוי בתשלום, וחזרה כשחידש אותו. • לפי מה שמשתמש אחר פרסם, נטפרי כתבו לו שזו "בעיה מורכבת" ושהיא לא נראית בחשבונות חינמיים. • בגלל זה גם אין דף חסימה: כנראה נחסמות בקשות שהאתר שולח ברקע, והאתר פשוט מציג Reconnecting. מה יזרז את הטיפול אצלם: תבדוק אם החשבון שעובד אצלך הוא חינמי, ואם בחשבון התקוע כבר לא מופיעה בחירה בין Chat ל-Cowork בתיבת ההודעה. שני הפרטים האלה עוזרים לאבחנה. תקליט תעבורה בכלי ההקלטה של נטפרי (באזור האישי באתר שלהם): פעם עם החשבון התקוע עד שמופיע Reconnecting, ופעם עם החשבון שעובד. את שני הקישורים תשלח כהמשך לפנייה הקיימת. תבקש במפורש שיתחברו אליך מרחוק. במקרה דומה של קלוד במרץ, ככה הם אישרו באותו יום שזו חסימה שלהם. בינתיים: קלוד קוד עובד אצלך, והוא כלול במנוי שאתה משלם עליו, עם אותה מכסת שימוש. אז אפשר להמשיך לנצל את המנוי דרכו. בשורה התחתונה: הבעיה כנראה אצל נטפרי ולא אצלך, והקלטה של שני החשבונות היא מה שהכי יקצר להם את החיפוש. בגלל החג סביר שהטיפול יתעכב עד אחרי סוכות
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    210 צפיות
    Bugs BunnyB
    @יודע-ומייבין בנטפרי? למה הכוונה עונה מה שנראה לו?